top of page
Kontor korridor

HVEM ER VI ?

Din indretningsarkitekt uddannelse og Dekoratørskolen er vejen til en kreativ karriere.

Vores firma blev etableret i 1983 og har leveret kreative løsninger siden. 


I 1993 etablerede vi Dekoratørskolen som har uddannet dekoratør, indretningsarkitekter og stylister lige siden. Vi har altid uddannet vores elever efter teori og praksis som en indretningsarkitekt og derfor uddanner vi også Danmarks bedste indretningsarkitekter. På vores uddannelse der lærer du hele fagets omfang, både fra at skitsere ideoplæg til at tegne det i digitale tegne og 3d programmer, til også at håndtere det med dine hænder.  

 

Hvis du har taget dekoratøruddannelsen hos os, så kan du få merit på denne uddannelse - kontakt os herom.

Vi tilbyder over 1.000 m2 meget kreative og inspirerende undervisningslokaler hvor du omringes af internationale designere i verdensklasse som Philippe Starck, Piero Lissoni, Antonio Citterio, Anna Castellis design, det internationale brand Kartell, Hans J. Wegner og Cozy Living produkter og mange flere.

 

Du finder os på Vardevej 7-12 i Vejle.

OM: About
Billede af Spacejoy

HVEM ER UNDERVISERNE

OM: Billede

JUNE STAUN

JUNE STAUN SOM TIL DAGLIGT ER EN STOR DEL AF UDDANNELSEN ER SELV UDDANNET DEKORATØR OG INDRETNINGSARKITEKT, SAMT GÅET PÅ BYGNINGSKONSTRUKTØRUDDANNELSEN FRA VIA UNIVERSITY COLLEGE I HORSENS.

JUNE HAR OVER 17 ÅRS ERFARING INDENFOR DESIGN OG INDRETNING SAMT MØBELBRANCHEN. HUN ER INDEHAVER AF STAUN DESIGNBUTIKKEN SOM HAR DET STORE INTERNATIONALE MØBEL BRAND KARTELL INKL. FORHANDLING AF DE STØRSTE BRANDS HERHJEMME. DET ER ET KATALOG MED DE HELT STORE INTERNATIONALE DESIGNERE I MØBELBRANCHEN. 

 

HUN ER UDDANNET OG HAR UNDERVIST I DIGITALE TEGNEPROGRAMMER, INDRETNING SAMT STYLING SIDEN 2006 BÅDE PÅ SKOLEN SAMT PÅ INTERNATIONAL BUSINESS COLLEGE I KOLDING.

274101577_7120726604663909_8314159726007210997_n_edited.png
OM: Billede

SUSANNE STAUN

Susanne Staun er født i 1952. Hun startede som dekoratørelev i 1968 og arbejdede 1972-1983 som chefdekoratør hos modefirmaet Gundtoft. I 1982 modtog Susanne Staun Hindsgavlslegatet og vandt samme år prisen for Danmarks smarteste udstillinger.

I 1983 besluttede Susanne Staun sig for at blive selvstændig, og her grundlagde hun Susanne Stauns Dekoration.

Susanne Staun har lavet udstillinger inkl. undervist for mange af landets førende firmaer. Susanne har taget mange uddannelser indenfor indretning og styling i både ind og udland. Hun har desuden haft et samarbejde med indretningsarkitektskolen i Paris.


I 1993 grundlagde hun Stauns Dekoratørskole, og siden har skolen leveret mange dygtige og kreative elever.

Susanne er et livsstykke og har en erfaring indenfor indretningsfaget som er i verdens klasse. Hun har undervist utrolig mange virksomheder i indretning, styling og visuel merchandising både i ind og udland. Hun etablerede Staun Designbutikken i 2006 i samarbejde med June.  Hun har designet og indrettet mange boliger og etagebyggerier i udlandet. 

Susanne har også lavet udstillinger for Kongehuset og Dronning Margrethe den anden. 

susanne_edited.png
OM: Billede

RUNE SØNDERGAARD

Rune er uddannet dekoratør og er cand. mag. i dansk, historie og retorik fra Aarhus Universitet. 
Rune er forfatter og har udgivet to bøger i kommunikationsteknikker og retorik som er fagbøger som bruges til alle gymnasieundervisere i Danmark.

rune_edited.png
OM: Billede

ROBERT HARBO

Robert er uddannet dekoratør samt pædagog og lærer fra lærer seminariet i Jelling. Han har arbejdet i mange år indenfor tømrerfaget inkl. bygningslære og tekniske installationer. Han har i sit job også arbejdet meget med grafisk design, digitale tegneprogrammer og tegning. Hans speciale er billedkunst, internationale sprog og grafisk fremstilling.

105570464_946272829177220_2978692904098004338_n_edited.png
OM: Billede

DEKORATØRSKOLENS HISTORIE

Stauns Dekoratørskole er centralt beliggende i Vejle, og skolen er indrettet med plads til kunstneriske og praktiske udfoldelsesmuligheder.

Dekoratørskolen blevet etableret i 1993, og  Susanne Staun som er skolens stifter har mere end 45 års erfaring inden for dekoratør og indretningsfaget.

Skolen har samlet en række af kreative undervisere som alle er aktive i erhvervslivet.

Skolen giver eleverne mulighed for at deltage i et arbejde, hvor praksis og teori går op i en højere enhed.

Det betyder, at du lærer at arbejde selvstændigt som stylist om du er indretningsarkitekt eller dekoratør. Du bliver godt rustet med kreative ideer. Det er en spændende måde at uddanne sig på da alt vores materiale er ny opdateret samt kombineret med fagets traditionelle viden.

​Vi tilbyder indretningsarkitekt uddannelsen og så skræddersyer vi korte kursus forløb til virksomheder og private i henholdsvis indretning, styling og dekoration.

Grundlægger Susanne Staun (født 1952) har arbejdet med dekoratørfaget siden 1968. I 1983 etablerede hun Susanne Stauns Dekoration, og i 1993 grundlagde hun Susanne Stauns Dekoratørskole, der uddanner nogle af landets dygtigste og bedste elever. Susanne Staun har vundet adskillige udstillingspriser, og hun er et meget anerkendt navn i dekorationsbranchen.

Ud over Dekoratørskolen rummer bygningerne også Susanne Staun Dekoration/Staun Design, der ligeledes er førende inden for sit felt: dekoration, design og indretning.

OM: Tekst

UDPLUK AF REFERENCER OG SAMARBEJDSPARTNERE

OM: Tekst
666.png
OM: Billede
bottom of page