top of page
Modern Dining Room

UDPLUK AF TIDLIGERE ELEVER OG KURSISTER SOM HAR TAGET INDRETNINGSARKITEKTUDDANNELSEN OG KORTE KURSER HOS OS SIGER

Dekoratørskolen har uddannet elever siden 1993 og er den skole med størst erfaring i hele landet indenfor faget.

VI gør meget ud af at alle elever udvikler deres kreative til det optimale og når du er færdiguddannet hos os så kan du gå ud og få et job som indretningsarkitekt, boligstylist, dekoratør eller visuel merchandiser.

UDPLUK AF FEEDBACK: About
indretningsarkitektuddannelse.jpg

Josefine Mortensen - indretningsarkitekt uddannelsen - færdiguddannet juni 2023

Evaluering af skoleforløb

Mit skoleforløb på Stauns Dekoratørskole har overordnet være fantastisk. Jeg har brugt en anelse længere tid på mit forløb end andre, da jeg valgte at tage på en 2 måneders rejse midt i mit forløb. Dette var intet problem, eftersom jeg bare fortsat hvor jeg slap, da jeg kom hjem. Det er yderst værdsat at man på denne skole har den ”frihed” til at tilrettelægge forløbet så det passer ind i ens planer og imødekommer livets mange muligheder.

 

Jeg har haft stor glæde af at deltage i øvedagene på skolen. Stod det til mig, måtte der gerne være flere af dem, da de giver super god inspiration samt fornyet motivation, når man er vant til at sidde hjemme og arbejde selv. Desuden er det superfedt at arbejde ”hands on” med kunder og projekter dertil.

 

  1. Hvor fik du kendskab til skolen henne?

Jeg søgte på google efter diverse kreative uddannelser, hvorefter der kom reklamer for Stauns Dekoratørskole på Facebook/Instagram.

 

  1. Hvad fik du mest ud af på uddannelsen?

Personligt fik jeg meget ud af at lære 3D programmerne at kende. Det er klart mit go-to program at benytte, til visuel fremvisning af projekter.

Desuden fik jeg meget ud af at præsentere opgaver på øvedagene. Både øvelse i selv at stå foran andre og præsentere et produkt, men lige så meget at se andre præsentere deres og få inspiration.

Alle vores ”rigtige” opgaver i butikker og hjem osv. har ligeledes givet enormt meget. Det binder hele læringen sammen at få lov, rent praktisk, at udføre noget i virkeligheden.

 

  1. Hvorfor valgte du netop denne skole?

Skolen virkede til at være af høj kvalitet, til en overkommelig pris.

 

  1. Hvad synes du om dine undervisere?

Jeg har haft en fantastisk tid, med rummelige undervisere der har imødekommet mig og mine behov på bedste vis. Jeg har følt en oprigtig interesse i mig og min læringsproces.

UDPLUK AF FEEDBACK: Billede

Mette Brink - Indretningsarkitekt uddannelsen  - færdiguddannet juni 2023

Evaluering af skoleforløb hos Susanne Stauns Dekoratørskole
Jeg har været rigtig glad for at have valgt netop Susanne Stauns Dekoratørskole, og netop
opbygningen med hhv. arbejde fra hjemmet og så fysiske øvedage i Vejle, har jeg været glad for.
Jeg søgte selv på google efter uddannelser, og jeg synes, at Stauns Dekoratørskole lød bedst ud af
dem, jeg fandt, og passede bedst til mine ønsker og præferencer.
Jeg startede først på dekoratøruddannelsen, men fandt hurtig ud af, at jeg ville have endnu mere viden
og erfaring, og jeg var slet ikke klar til at stoppe. Jeg fik heldigvis lov til at skifte til indretningsarkitekt
uden problemer, hvilket jeg er meget glad for i dag.
Jeg synes, det er svært at sige, hvad jeg fik mest ud af på uddannelsen, for jeg synes, jeg fik rigtig
meget og mere, end jeg havde forventet. Men det jeg syntes var sjovest - og også det hårdeste - var at
tegne i 3D. Jeg synes, det er mega fedt at kunne visualisere det, man har i tankerne, og at man kan gå
ned i mindste detalje.
Vores undervisere og især June og Susanne er virkelig søde og dygtige undervisere, som gør deres bedste for, at vi skal lære så
meget som muligt inden for faget. De stod altid klar, hvis jeg havde spørgsmål.

Jeg følte mig som en
del af en lille familie, hver gang jeg kom til øvedagene.
Jeg er virkelig glad for, at jeg sprang ud i det, og er stolt over mig selv, og hvad jeg har fået ud af
uddannelsen.
Det har været en rigtig god rejse for mig, og

jeg vil gerne takke June og Susanne for at være mine ”rejseledere”.
Kærlig hilsen
Mette Brink

indretningsarkitekt uddannelse.jpg

Susanne Vatta Jakobsen - Merit på indretningsarkitekt uddannelsen - færdig uddannet juni 2023

1.Evaluering af dit skoleforløb

Igen en spændende uddannelse hos Susanne Stauns Dekoratørskole i Vejle.

Jeg har også igen lært utrolig meget på kort tid. Det har været en rigtig god blanding af hjemmeopgaver fra et rigtig godt online univers (med gode beskrivelser og videoer), øvedage på skolen samt praktiske opgaver (som skolen arrangerede på øvedagene). Det har været så mange forskellige slags opgaver, at jeg føler mig rigtig godt klædt på som indretningsarkitekt efter uddannelsen. Jeg har derudover lært utrolig meget om reglerne for indretning til både private og offentlige steder. 

Tiden på skolen og de praktiske opgaver var perfekt. Dvs. der skulle ikke bruges mere tid fra undervisernes side.

 

2. Hvor fik du kendskab til skolen henne?

Overbygningen på Facebook.

 

3. Hvad fik du mest ud af på uddannelsen?

Jeg fik mest ud af de fotorealistiske tillægsprogrammer til 3D programmerne, da det var denne del, som jeg ikke følte jeg havde styr på.

Jeg synes vi fik set og brugt mange fine programmer under uddannelsesforløbet, som læreren havde fuldt ud styr på. Det har efter uddannelsen, derfor været let for mig, at bestemme mig for hvilket program jeg ønskede at bruge efterfølgende. Jeg føler mig efter uddannelsen, sikker i at rendere  mine 3D tegningerne til et ret fint niveau af ”billeder” til kunde layout og klient tegninger.

Derudover har jeg fået styr på målfaste plantegninger, har fået ekstra teori med fra denne uddannelse samt lært utrolig meget af alle de praktiske øvelser, af de utrolig dygtige og kreative undervisere samt af de andre elever, som også kom på skolen på øvedagene.

 

4. Hvorfor valgte du netop vores skole?

Jeg valgte at tage en overbygning på min dekoratør uddannelse hos Susanne Stauns Dekoratørskole, da jeg vidste, at det var en god skole og gode undervisere fra min tidligere Dekoratør uddannelse.

 

Jeg elsker, at skolen ikke kun er teori, men også inkl. ”hands-on”. Dvs. man får også prøvet alt teorien af på praktiske opgaver, som skolen arrangerer.  Der har bl.a. været en mega spændende tilbygningsopgave, hvor vi skulle komme med et oplæg på både tilbygningen samt indretningen iht. købers ønsker. Vi var med hele vejen fra opmåling til målfaste tegninger på tilbygning, samt på indretningen.

 

5. Hvad synes du om dine undervisere?

Som skrevet under punkt 3, så er det utrolig dygtige og kreative undervisere man har på denne overbygning. De er samtidig inspirerende og støtter en 100% under hele uddannelsen og tilbyder endda at være der for en, efter endt uddannelse.

De har fuldstændig styr på alle programmer samt alt teorien. Kan derudover byde ind med praktiske erfaringer fra deres mange års arbejde med både dekoratør og

- indretningsarkitekt faget.

 

6. Andet

Ville til enhver tid anbefale Susanne Stauns Dekoratør skole til både dekoratøruddannelsen samt indretningsarkitekt-uddannelsen.

Desk

Gitte - august 2020 holdet (Corona holdet)

Så er eksamen vel overstået, og jeg må sige det har været en sjov og kreativ rejse vi har haft sammen.

 

 I har inviteret mig ind i et kreativt univers som indretningsarkitekt, dekoratør, visual merchandiser og stylist - en ny verden som har været mega sjov og spændende. Jeg har fået indblik i hvorfor der er noget der virker visuelt godt, og lært alle de nødvendige principper etc. for at få det frem i mit arbejde- Tak for det 🙏🏻 

 

Som en kvinde op i årene er det aldrig for sent at lære, og i har stået bag mig hele vejen igennem uddannelsen. I har fået åbnet op for mine kreative ressourcer, været mine guider, og når alle regler, principper og opgaver blev rodet sammen i mit hoved, så stod i altid klar til at støtte og vejlede - Tak for det.

 

Rejsen har givet mig så meget, både rent praktisk men også personligt. Nu ved jeg at jeg har evnerne til at komme videre med det kreative og med en tro på mig selv... som nyuddannet stylist ❤️

 

Mange hilsner 

Gitte - august 2020 holdet (Corona holdet) 

Alle videoer

Alle videoer

Vis

Åse Jensen - Færdig uddannet september 2021

Når man går med tanker og ønsker om at arbejde kreativt og ikke mindst, hvis man som jeg, i mange år har lavet noget helt andet. Så er det dejligt og befriende at finde en uddannelse, der  matcher drømmene.

Det var, hvad der skete for mig. Jeg har arbejdet som underviser i 22 år og trængte til, at gå nye veje. I de år havde jeg havde godt nok taget billedkunst som linjefag på lærerseminariet og et par år på Teko i Herning, fordi der hele tiden har ligget en drøm om noget kreativt og ulmet.

Det var spændende at lukke op for det første online modul og se hvad det hele handlede om. Jeg var også spændt på at møde mine medstuderende og lærerne live. Vi var et lille eksklusivt hold på 8 kursister, der aldersmæssigt spændte meget bredt og som havde to meget hyggelige og lærerige mødedage i hvert modul. Det var virkelig grænseoverskridende at skulle være kreativ i andres påsyn, men man flytter kun sine egne grænser ved at prøve sig selv af og komme ud af sin komfortzone.


Det har virkelig flyttet grænser at modtage undervisning hos Dekoratørskolen specielt hos June og Susanne. De er to positive, livlige, sjove og super erfarne kvinder. Undervisningen er tilrettelagt, så man hele tiden får bygget ovenpå det man har lært og opgaverne, der bliver stillet, er meget relevante og kræver også noget af en. På mødedagene er der god lejlighed til at stille spørgsmål og få evalueret det man har afleveret.


Min drøm er at blive selvstændig, og på vejen dertil har jeg, ind til nu, haft mulighed for at lave meget forskelligartede opgaver: en make-over i en malerbutik, indrette et sommerhus, indrette en udstilling på et museum og forude ligger opgaver som at style et reklamebureau og indrette enkelte rum i en privat bolig.

Det er så dejlige opgaver, som jeg går til med en vis ydmyghed, men som hen ad vejen udvikler sig og som jeg har endt med at blive rigtigt tilfreds med.


Jeg kan varmt anbefale at tage uddannelsen på Stauns Dekoratørskole.


-------------------------------------

UDPLUK AF FEEDBACK: Billede
Billede af Alyssa Strohmann

FÆRDIGUDDANNET JUNI 2021

Jeg er utrolig glad for at jeg valgte at uddanne mig på Stauns Dekoratørskole, det er en af mine bedste beslutninger jeg har taget her i livet. Jeg har lært helt utrolig meget på rimelig kort tid, troede egentlig ikke det ku´ lade sig gøre at lære så meget på så kort tid. Nu tegner jeg i 3D tegneprogrammer, og kan lave flotte opstillinger og indretninger, og jeg glæder mig at vise det ude i det ”virkelige liv”. I har været nogle fantastiske lærere især Susanne og June,   og også nogle skønne personligheder. Det har også været hårdt, mens det stod på, da jeg også havde et arbejde ved siden af, men trods det, har det været det hele værd.
De bedste hilsener fra 
Connie

UDPLUK AF FEEDBACK: Billede

Anette Vad - Indehaver af Kreativt Design (kort kursus)

Endelig og langt om længe.

- normalt eller ofte vil en evaluering være lidt skema agtig og i form af afkrydsning... Men da denne oplevelse du gav mig var langt ud over normal, bliver denne evaluering nok også lidt anderledes.

Jeg havde brugt ret lang tid på at undersøge, Google og ringe rundt, for at finde ud af hvilke muligheder jeg havde ud for det jeg søgte.

Egentlig mødte jeg på vejen personer, som var langt mere detaljeret omkring det de fortalte mig i telefonen, en de 2 ret korte samtaler og mails vi havde inden jeg besluttede mig for at købe denne uge hos dig.

- du vakte dog kort og meget præcist min interesse, jeg fornemmede hurtigt og meget let, at her var tale om en kæmpe erfaring bag de ord.

Så valgte udelukkende ud fra min egen mavefornemmelse.

- Må alligevel indrømme at det var med sommerfugle i maven, jeg mandag morgen drog mod Vejle.


Jeg blev kl 9:00 mødt af den sødeste personlighed, det varmeste smil og havde derefter kun fornemmelsen af, at dette bliver let at være sammen... Og denne fornemmelse holdt hvert et minut ugen igennem.

- jeg følte mig virkelig utrolig godt tilpas.

Jeg tænkte rigtig mange gange i hele forløbet " hvor er hun bare mega sej og hvor er hun hele tiden tro mod sig selv og sine værdier"

- det er så beundrings værdigt, alt det du igennem hele din lange og flotte karriere har opnået, og den er jo langt fra slut endnu 😊

At du så tilmed vælger at øse ud af din kæmpe erfaring, er jo fantastik for en som mig.

En ting er at man har lært en masse, men at man kan videre formidle sin viden, er ingen selvfølgelig.

- det må siges, at det kan du- jeg følte mig efter 5 fantastiske lærerige dage, fyldt op med SÅ meget viden og SÅ mange brugbare guldkorn, at jeg virkelig på ingen måder følte mig usikker på, hvordan jeg fremadrettet vil møde forskellige opgaver- helt sikkert vil jeg på vejen blive udfordret, men du gav mig så mange redskaber og ikke mindst troen, så at selv større opgaver, ikke skræmmer mig.

Jeg har her efterfølgende haft brug for at lande i det.. Jeg er nærmest hver eneste dag, kommet i tanke om ideer og ting du har fortalt mig, hvor jeg har tænkt det vil jeg bruge i den og den forbindelse.., så jeg føler mig virkelig godt rustet.

Har jo som fortalt, lavet mit første job, hvilket gik super godt og har 3 i bogen, som jeg skal igang med-


Jeg glæder mig ubeskriveligt, takket være dig, til at komme ud og vifte med flaget.

Til sidst vil jeg fortælle at du ud over din kæmpe faglige viden, gav det hele et fantastisk personligt touch- det hele i den perfekte blanding, gjorde at det her for mig, var den fedeste oplevelse meget meget længe.

Har kun rosende og positive ord til dig og alt det du selv har skabt dig...

Så jeg vil til hver en tid kun give de aller bedste anbefalinger og vender selvfølgelig tilbage, når engang jeg får brug for mere viden i denne skønne verden.


De aller kærligste hilsner fra Anette

UDPLUK AF FEEDBACK: Tekst
Home Decor

,At tage uddannelsen hos på STAUNS Dekoratørskole, er noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig.

Susanne er en fremragende dekoratør og hun er samtidig utroligt god til at lære fra sig og give sin viden videre til sine elever.
Som elev på skolen fik jeg en masse praktisk erfaring indenfor mange forskellige grene af dekoratørfaget. Og for mig førte uddannelsen direkte til drømmejobbet, og et liv som selvstændig dekoratør og udstillingsplanlægger og - bygger.
June og Susanne er de sødeste mest positive og opløftende mennesker at være sammen med. De er super gode til at “se” hver elev, og bringe deres fulde potentiale frem.

De aller største anbefalinger til STAUNS Dekoratørskole herfra!"

- Sidse Vibe Gerald Salling - Nimtofte - Aarhus

UDPLUK AF FEEDBACK: Billede

Min evaluering af skoleophold hos Stauns Dekoratørskole.
Min tid hos Stauns som elev var en af de bedste beslutninger i mit liv. Jeg var så heldig at få lov at lære, hvad branchen bestod af og jeg lærte ovenikøbet af den bedste dekorations underviser vi har i Danmark. Jeg fik et super godt indblik i, hvad de forskellige teorier var og lærte hvordan man anvender det fra teori til praksis. Det var helt klart dette, der gjorde forskellen for mig. Jeg fik lov at begå mig i mange forskellige brancher og virksomheder, herunder BMW, diverse messer, apoteker, Sadolin og mange flere. Det var en væsentlig fordel at få lov at lave "Hands on" praktisk og kreativt arbejde, og ikke kun være tilstede på skolen.
Staun har en helt speciel evne til at lære fra sig, og man kan trygt regne med at få en masse værktøjer med sig, når man er færdig med sit ophold. Jeg har i dag arbejdet med design, dekoration og indretning i over 20 år siden jeg forlod Stauns Dekoratørskole, og sender tit mange tanker til Susanne både med det faglige, men også fordi hun var en af de bedste personer at lære af.
Mit drømmejob blev, at jeg i dag underviser i design og dekoration blandt andet, og det kan jeg takke Susanne Staun for. Hun gav mig inspirationen til, hvordan jeg kunne bruge alle mine kreative evner og hvordan jeg kunne nå bedst ud til andre.
Jeg vil varmt anbefale at tage på Stauns Dekoratør skole. Du får ikke bare en uddannelse, men også et helt liv fyldt med masser af inspiration, værktøjer og evner til at begå dig i den kreative branche. 
Lone Dichmann Bjerregaard, EUD/EUX Business, Handelsoverlærer - Randers

UDPLUK AF FEEDBACK: Billede
bottom of page